Thursday, November 21, 2013

PERJALANAN KITA # 6 SELANGKAH BERSATU

Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH

Selesai sudah majlis pada hari nie. Now dh brtukar status drpd solo kepada tunangan org.

Sebelum nk taip panjang panjang saya nk ucapkan terima kasih yg tak terhingga sangat-sangat kat wife kepada sahabat baek saya senirik sbb sudi meminjamkan wife & baby dia utk menemani saya sepanjang hari pertunangan. Sapa lagi kalau bukan  ummi kiera .

Terima kasih erk sbb teman akak sepanjang hari tu. Dah la dtg jejauh pastu dh kena buli buat segala bagai. Sorry tau kalau layanan tak memenuhi citarasa kiera. And terima kasih jugak sbb sanggup simpan rahsia even dkt kawan baik akak senirik pn kira tak bocorkan hahahaha. Lawak plak teringat time chat dgn Nadh sbb dia igt dia org 1st yg tau pasai nie tp benanya dia org yg keberapa berapa la.

Terima kasih jugak utk kawan dr sekolah saya sbb sudi terima tempahan cup cakes kawan yg banyak songeh nie. Siap dengan nak design senirik bagai. Seriusly design tu memang chantek bangat. Encik Tunang & bakal adik ipar pn cakap sedap sangat cup cakes tu.

And lastly tak lupa gak kat kawan sepejabat a.k.a adik tecik Hayate Kenpachi sbb rajin sangat memperingat pasai hari. Hahaha tQ so much sbb sudi simpan rahsia & menghitung hari bersama saya.

Sedikit cerita tentang majlis. D rancang secara sederhana. Yg datang pn just saudara dekat & family tunang. Alhamdulillah family tunang smpi dlm pukul  3.30 petang (lepas solat Jumaat). Dsbbkan sebelum majlis tu family tunang dh datang brbincang ngan mak (seminggu sebelum majlis) so perjalanan majlis aritu lebih mudah & ringkas.

ALHAMDULLAH pd jam 4.15 petang selamat tersarungnya 2 bentuk cincin d jari manis saya. Perasaan time tu terharu sangat-sangat. Mcm nk nanges pn ada gak.


kepada si tunang
Terima kasih kerana sudi memilih saya sebagai bakal isteri awak.
InsyaAllah saya akan berusaha sebaik mungkin utk menjadi yg terbaik utk awak d dunia & akhirat.
Semoga perjalanan kita ini akan d permudahkan.
Semoga perjalanan kita ini akan kekal hingga ke akhiratnya.

# entry d tulis pd hari prtunangan tapi saja simpan tak mau post sbb kononnya nk berahsia hahaha muntah !




2 comments:

  1. dah akak kata rahsia. kira pun rahsia jela hihihihi. takde ape yang kurang la kak. rasa sgt hepy sbb kira la satu2nya yg dpt tgk dari awal sampai selesai majlis akak. terima kasih sbb pilih kira untuk diteman sbb akak xpernah kenal kira pun sebelum tue kan, terima kasih percaya kt kira :)

    ReplyDelete
  2. hihihi ramai memilih kiera menjadi peneman di kala pertunangan....

    ewahhh....

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...