Saturday, June 25, 2011

SURAT CINTA

dh lama betoi cik AngguR tak update story mory dlm blog SEMANIS ANGGUR nie kan aiyakkkk....trsangat la bz lorghhh reja menimbun tp dan lagik on9 Fb cuma tak dan nk update blog ja....haha tapi post kwn2 dok baca gak okey... :P 

malam nie cik AngguR bru trjumpa satu sekeping nota yg agk wat haty cik AngguR terusik ckit...nk tau nota apa???ahaaaaaaaaa....... 

SURAT CINTA ...

sapa tak penah dpt surat cinta?? hehe sure penah dpt kan..tk kira la masa zaman sekolah rendah ka menengah ka...da yg bg time tadika la....haha lawak kan kalo igt2 balik zaman tu :P maneh munya kenangan tu... 

so sweet :P 

by de way surat yg cik AngguR jmpa nie d tulis bukan la d terima zaman cik AnggUr skolah tp zaman cik AngguR ngajaQ...sekali baca mcm nak marah pasai litang pukang dua tiga kali baca mau gelak pecah perot gak la hahaha nk tau pa dia tulih??

meh cik AngguR sharing is aring but not daring ngan semua ... 

~ layanzzzzzzzzzzzz ~ 



i want to tlk something about my feeling to you...
firstly i want to talk about my feeling, i feel love with u and this is my first love when i see u in the garden park yesterday. 
secondly i want to say i love u...
because you are so nce n very beautiful women.
i cant live without you. 
yopu face always in my heart i need you in my life to stay with me until the very end...
i ineed u to cry with over all the stupid thing cant you accept me???
please....
i very love you and i cannot live without you...
oh no !  

( tiap kesalahan ejaan dlm nie bukan la rekaan tp benar semata2 tak edit gsg okey surat nie hahah )

*** ppppssttttt.....tak kisah la apa pn pendapat org yg penting org tu jujur nk luahkn perasaan dia pd org yg dia suka..walaupon kdg2 ada yg trsalah ka apa ka...jgn sesekali kita menghina or mengutuk apa yg org lain usaha kan tu.lebey baek kita bg semangat & kata2 peransang utk dia kan kan????

9 comments:

  1. ahahahahha.. suwweeettt.. ahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehhe ok la 2....hehehe kami xreti nk wat surat cinta nie...guna sms je...heheheh

    ReplyDelete
  3. angah : amboi2 sms erk......

    nadh : sweet mcm gula2 kapas kan

    ReplyDelete
  4. amboi amboi amboi bersweetan kamu berdua ye haha

    ReplyDelete
  5. alamak kantoi ngan pakcu pulokkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. haha kantoiiiiiiiiiiiii!!!! ;p

    ReplyDelete
  7. hey, I like the way you perceive the situation (;
    jangan hina org yang luahkan perasaan..

    btw, i follow you ni (:

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...