Monday, December 08, 2014

ANGIN PASANG YANG TAK PERNAH SURUT

Assalamualaikum 

Subhanallah.
semakin meningkat umur semakin berat masalah yg kena hadap. kadang rasa mcm nak lari jauh sesangat sangat. jiwa otak dh trlampau letih nak hadap. dh brdaya nk menanggung.

Subhanallah.
semoga dengan kepahitan semalam akn ada sinaran bahagia ari ke depan.
semoga dengan kesusahan kelmarin akn ada kemanisan d hari muka.

angin pasang yg tak pernah ada waktu utk surut. semoga cepatlah berlalu.

teringin sangat sangat nk brcerita brkongsi dengan seseorang. org yang mampu mendengar 7 berhujah tanpa brpihak sebalah mana mana.

sungguh. saya tak mahu menang senantiasa walaupun hakikatnya sekarang rami yang ada d sebalik kesedihan saya nie. sbb saya tau yg melawan tu lebih sengsara. sbb saya sudah berada d tempat dia.

sungguh. kalau boleh pusing balik ke masa silam mcm mcm yg saya nk ubah. banyak benda yg nk saya aturkan semula.

Subhanallah. semoga Allah permudahkn semua urusan saya d dunia & akhirat.

kalaulah ada yg boleh tadah bahu sekarang. bagi ruang saya menagis sepuas hati sekejap pn jadilah. berat smpi tak tertanggung rasa bial teringat ayt tu semalam.

Allah !!!

3 comments:

  1. awat ni Cik Anggur..kalau nak cerita kat kami pun boleh saja..la tahzan,,
    ingat Allah sentiasa dekat dgn kita okay..

    ReplyDelete
  2. amin...

    meh tumpang bahu kita meh. :)

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...