Thursday, December 11, 2014

KUAT MAKAN

ASSALAMUALAIKUM 

semenjak lepas bersalin nie makin menjadi jadi selera makan. tambah plak bila lepas pam susu. hoiii lapaqqqqq tahap dewa dewi bintang lapan.

pagi tadi bila timbang naik plak dh. aiyo mcm yoyo dh berat nie sat naik sat turun.

makanya sebelum dia terus naik dan naik dan naik tnpa belas kasihan jum kita diet !!!

*** entry tah pa pa. bosan hoi !! reja menimbun dh nie abeh audit 5S dh nk buat audit iso plak.gggrrrrrrr

5 comments:

  1. xyh diet...

    BF kan?mmg org BF kena mkn byk tp bdn x kn naik mdadak.
    Tgk mber bdn kecik ja tp selera mkn mak aih...lbh dr k.zai yg bdn besar ni tp bdn x naik2...dia fully BF.maintain ja

    ReplyDelete
  2. takyah diet kak. takut nt mempengaruhi susu pulak. insyaAllah takkan naik tembun sebab kita BF. hari2 pam susu dan direct anak. ;)))))

    ReplyDelete
  3. diet jangan tak makan..tapi diet makan yang sihatt =) lepas pam memang laparr hehe..cuba tukar makanan yg selalu dimakan sebagai snek tu jadi buah ke salad ke sayur ke kurma ke..saya sampai sekarang masih simpan stok kurma kat ofis=)

    ReplyDelete
  4. Assalam cik anggur,
    salam perkenalan yer :)
    kalo sudi jemputla join & singgah blog saya juga :)

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...