KISAH SI KECIK # SCAN 4D

Assalamualaikum 

 

masuk 28 minggu dah. sekejap ja kan rasa mcm baru ja prgnat. ni dh masuk trimester last. 

syukur Alhamdulillah termakbul jugak hasrat hati nk scan 4D si kecik yg tersayang nie. sabtu lepasajk suami g klinik yg kiera suggest tu. 

klinik DR MARINA. serius cakap servis mmg terbaikkkkkkkkk !!!! harga pn murah sangta sangat. ada promosi utk scan 4D smpi Disember nie. hrga rm 65. termasuk 2 keping gmbr hitam putih & dua keping gambar berwarna plus CD. semua yg d rakan masa proses scan tu d masukkn dlm Cd so mmg tak de yg trtinggal lgsg la. 

yg paling bestnya doc marina sanggup tunggu lama nk scan si kecik nie sbb dia punyalah aktif. subhanallah mula scan tu doc dok pelik muka tak boleh nk nampak clear mcm org lain. bila check balik rupanya si kecik nie tutup muka dengan kaki tangan dia. ya Allah. doc smpi ckp aktifnya la budak nie susah nk tangkap gambar dia. smpi kn kena ubah posisi mengiring ke kanan la kiri la. ada dua tiga kali doc tekan perut siap ckp lagi kat baby ' doc kacau ckit erk'. baru la ubah tu pun alahai ciput je dia ubah. doc cakap mmg aktif sgt sgt. tgk dia gerak kaki tangan ke ats bawah. bukak tutup. 

yg paling bahagia sekali bila boleh tgk si kecik tersenyum time doc zoom muka dia. subhnallah rasa mcm nk nanges kt ats katil tu jugak. doc ckp mulut hidung mata semua sem[urna. tangan kaki semua cukup sifat. yg lawaknya doc ckp ' tgk hidung dia sebijik fotostat mcm puan' hahahahha. jangan marah erk daddy ank fotostat muka mama. 

sekali imbas kdg nmpk mcm muka kiera pn ada jugak masa scan tu. agknya si kecik nie trkenan ummi kiera tu yg ikut sikit tu. 

ank..membesar dgn sihat erk keluar nnt jadi ank yg baik. 

*** dah masuk trimester ke tiga. trimester paling berdebar & takut. ya Allah permudahkanlah semua urusan aku ~

NOTA : sesapa yg nk scan 2D ke 3D ke $d ke boleh la g kat klinik DR  MARINA kt sembilang, seberang jaya. hrga serius berpatutan & servis mmg terbaikkk !!!

Comments

  1. yeayyyyy nampak baby dah. baby bebaik ek kt dalam. kenan kt ummi yang bebaik je. yang tak elok tu jgn ikut okeyyyyy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan kenan sebek ummi kira dah la hahahah t jd mcm uwais..dh bleh agk dh kalo sebek jd ca ner ~

      Delete
  2. umar dlu masa scan tgh dok 'makan' hha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie pn ada gak sekali tgh dok minum ayaQ....pastu senyum hahaha indahnya kalo lehtgk 24 jam

      Delete
  3. Seronoknya kan SA.... zaman ni siap boleh tengok 3D 4D lagi....mmg puas hatilah kiranya...
    Masa pregnant dulu OKje pun suka gak menyecan anak walaupun zaman tu takdela 3D mcm sekarang ni.... Tahniah yeh SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa scan tu doc ada bgtau nnti masa depan akn ada mesin scan yg boleh nmpk warna kulit baby sekali..... ~

      Delete
  4. kwn k.zai pon p kinik marina.dia penah wt kt klinik tan yg pemes kt penang tp dia scan skali kt marina.mmg beza katanya.klinik tan tu pnya service x tip top mcm marina

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la bezanya antara org islam & bukan islam....org islam yg tau hukum hakam buat kerja dgn brsungguh2 sbb kita byr dia dia nk kita puas hati dengan servis yg dia bagi

      Delete

Post a Comment

Popular Posts