Monday, June 23, 2014

KISAH SI KECIK # PERKEMBANGAN SI KECIK

ASSALAMUALAIKUM 

ALHAMDULILLAH.

dah tau jantina anak. walaupun awalnya tekaan saya lain. tak kisah lah lelaki atau perempaun. yg penting dia membesar dgn sihat & sempurna.

masa p scan tadi doc tanya "eh awak tinggi dr suami ke" saya jawab tak la suami lg tggi. doc ckp nnt dapat baby mesti tinggi. sekali masa scan Subhanallah kaki tangan mmg panjang. doc pn mmg dr awal scan 7 mggu dh cakap baby tggi nie.

pagi tadi lepas subuh pujuk baby nnti mama nk g scan nk tgk awak  lelaki ke perempuan ke. jangan sembunyi sembunyi ek. senang mama nk bg nama nk panggil. syg jgn tido mcm aritu jenuh kejut tak nak bangun. jaga pn menggeliat je.

Alhamdulillah kali nie nampak sebijik sebijik gerakan dia. tengah telan air liur la. main la. tangan kaki badan jantung buah pinggang semua terbentuk sempurna.

nak nanges rasa dlm hati. Alhamdulillah. membesar dengan sihat ye sayang. !!!!

syukur Alhamdulillah.

*** suami cakap doc scan tu bukan leh caya sangat nnti jadi mcm ank buah dia. scan ckp jantina lain sekali dh brsalin selak selak alahai lain pulak. apapun Alhamdulillah anak sempurna  !!! syukur sangat sangat. 


8 comments:

  1. baiknyaaa yayang. masa abg qayyim dulu kaki pendek. seriau ummi. alhamdulillah cukup bulan cukup sifatnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempurna sifat tu dh cukup2 brharga dh .......moga keluar nnt jd ank yg baik taat pd Allah & ibu ayh

      Delete
  2. ahhhhhhhhhhhh tetiba rasa nk preknen lg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu apa lagi jue.......~ hahahah best oiiiiii

      Delete
  3. Uwais masa lahir pun tinggi. baby dah smpi masa nanti kuar cecepat tauuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg uwais nnti jgn buli adik ok !!!

      Delete
  4. Mesti tak sabarkan nak tengok jantina dia ....hehe...dengar tu baby....Umi pesan jangan tidur masa scan hehe...

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...