Thursday, July 11, 2013

RAMADHAN

ASSALAMUALAIKUM

menikmati sisa sisa waktu yang ada tambah tambah bulan Ramadhan nie.

RAMADHAN yang terakhir.

tahun depan da ada cerita lain.

pastinya versi pn berlainan.

ALLAH MAHA BESAR !!!!

# SALAM RAMADHAN utk semua semoga ramadhan kali nie lebih terisi dgn isi yg lebih brmanfaat dr sebelum sebelum nie. target aku tahun nie mcm biasa tetap mahu khatam d bulan puasa. Alhamdulillah setakat nie azam aku yg brkaitan yg nie selalu trtunai. cuma bezanya tahun nie ada 3 peringkat la. yg first masa time ^(^(^(^(^ aritu. fuhhh walaupn hampir trsasar gak tp mampu khatam d subuh ari jumaat tu. ALHAMDULILLAH. yg second masa bulan puasa nie & last sekali pastinya akn datang punya al kisah.

3 comments:

  1. tahniah akak. rajin akak, kira tak serajin akak huuuu.

    *ramadhan dan raya bujang terakhir nie hargai dan penuhi sepenuhnya dengan family sndiri. nt taun depan dah lain cerita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nk ikut mcm kira ckp...

      nak dpt yg terbaek kit akena jd yg lebih trbaek....

      akk tgh biasakn diri jd org luar biasa nie hahaha :) apapn entry2 kira banyak sgt2 menolong akk....

      Delete
  2. Alhamdulilah ,moga tercapai target :)

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...