Saturday, March 26, 2011

LOVE DE WAY U LIE

si A & si B pasangan bahagia...dh siap rancang mcm2 dah tapi pasai pa mesti ada si C yg tak tau mai dr mana org mana sapa dia....apa kes ntah la..cm muka tak malu pon ada gak..gegh lagi la ada..gedik usah ckp....
tp nk salah kn si C pon tak ley gak pasai si B yg dok bg muka & always menangkn si C nie....
so rasa2 la kan apa patot si A rasa nya sekarang ney..... 

CEMBURU?? 

ahakz..kisah cinta merpati tiga sejoli..ermmm....pelik kn??pasai pa bila da org bahagia pasti da org ketiga yg suka buat  bg tak bahagia.....hampehh....aku besa da pengalaman gak pasai nie dolu2....hak hak...elok2 dh aku mula takmo men2 ngan org dh da insan trpilih dok carik pasai ja.....aku pon pa lagik beb....blah ja la....pas aku blah nk nk pulak  dia mai balik kt aku...

haiyakk...sorry la kawan..aku kalo dah blah aku blah ja...tak mo nya nk patah2 balik....bukan sbb aku benci ka pa...tak benci pon...serius tak benci...apatah lagi nk musuh2 nie..just aku rasa aku dh tak ley p dah ngan ampa semua..haha ramai tuuuu..tp alhamdulillah....smpi skrg still bek lg ngan semua2 nya.... :P aku harap ampa bahagia...

e2 cerita dulu...aku boley blah tanpa rasa terseksa jiwa...tapi kalo skrg la jadik....ermmm rasa2nya apa yg akn aku buat erk???adakah blah seperti dulu.... 

salah ka kalo aku rasa cemburu erk kalo cemburu tu brsebab & brtempat....hahhaha sehari dlm sejarah idop la kalo aku da rasa cemburu kt org len..sbb nya aku nie salu d katakn keras haty..keras kepala...keras segala2 nya la....payah org nk tgk aku cemburu...hanya org yg betoi2 kenai aku ja tau aku cemburu or tak...dr ayt aku kah...dr cara aku tgk kah...dr cara aku ckp ka...dr gaya aku kah..hahaha

hanya sorang ja yg cekap kalo bab ney.....tp tu dulu la..la nie aku tak tau dia igt ka dak lagik..maklom la da org baru beb... :P ahakz....ok la...aritu masa jmpa dia walaupn dia tak gtau tu `awek` dia...tp tgk gaya aku dah paham...aku tau cara dia sayangkn org cam na....

from the way u treated her i was know loved her.. 


hahhaha cewaahhhhhh....pe barang aku dok igt2 sal depa lak ney..depa hepy dah beb....biarkn ja la....just doakn depa :) 
 aku??ermm..mcm biasa la..dugaan Allah nie salu ja mai...lepas sorang sorang lepas sorang sorang...cuma beza nya kali nie aku nk men ngan masa & org yg brlakon tu ja....so..now..just 
wait & see 
teringin la nk belajar pakai celak cam org Arab...huishhh canthek kowtt......perghhhhh

No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...