DIA BUKAN SEPERTI DULU

sekian lama tak jmpa at last jumpa jugak aku akhirnya dgn dia....ahakz...walaupn dulu salu gado2...masam muka...perang panas... ( panas ke..yup mmg trlampau panas )...tp semuA tu bg aku pengalaman brharga.... 

betul kata org kita nie tak kn menghargai apa yg kita miliki selagi mana kita ada tp kalo dh hilang dr genggaman...dr pandangan....semua kenangan lama2 tu...yg pahit akn jd indah2 belaka... 

tak pa la...as long as e2 yg membahagiakan org yg aku sayang teruskan lah...walaupn hakikatnya semua nya dh berubah...trlalu jauh brbeza dr dulu....sangat2 brbeza..... cara...tingkah....pergerakan..segala2 nya dah lain....ada masa aku smpi keliru..betul ke org yg d depan mata aku nie Org yg aku kenal dulu erk....  

aaarrgghhh...kalo la aku berpeluang nk betulkn keadaan byk benda yg aku nk betul kan....

buat insan tu....aku mintak maaf banyak2 sbb dh trlalu banyak aku buat kesilapan demi kesilapan...trlalu banyak aku melukakan n terus melukakan...maafkn aku utk semua nya.... 

tQ so much sbb pengAlaman yg d bagi sepanjang kita kenal dulu byk mengajar aku erti kehidupan skrg....aku bukan lagi org yg dia kenal dulu...sama mcm dia jugak....semakin berubah menjadi org yg jauh beza dr yg aku kenal dulu...haiyakkkk salahkah aku erk sbb trlalu banyak & kerap buat dia trluka...  

haiyakkkk................  



LEARN FROM MISTAKE !!!! 
chaiyokkkkkkkkk 

tetiba tingat bait2 lirik lagu ney....  

Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri 

Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta 

Penawar peritku
Hanya dirimu
Tulus cintaku 

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku 

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku 

Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu 

Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku


Comments

Popular Posts