Tuesday, May 03, 2016

Move On Lah Kawan....

Assalamualaikum




 

bila baca keratan chat tu teringat cerita lepas. 

bezanya cuma d mata org macam aku yg d tinggalkn. 

hakikatnya aku yg tinggalkn org. 

org yg buat taik brtimbun kat aku. 

cuma yg aku nk sampaikan ialah ......

aku  kalau dh MOVE ON tak dak kejadah nya aku teringin nk balik mcm dulu. 

setakat kawan kawan tak pa. 

kalau memula dulu boleh start dgn kawan kenapa penghujung Tak leh berbaik mcm kawan balik 

tu konsep aku. 

cara aku. 

setakat nie aku BAHAGIA

tak dak trlintas nk hegeh hegeh pada org yg penah buaT taik dlm kehidupan aku dulu. 

tak brbaloi pn kalo nk patah balik sbb kalo kata boleh patah balik pn aku tetap nk yg dok ada skrg.

kehidupan yg Allah bagi pada aku skrg jauh lebih elok dr yg aku rancang dulu.

SYUKUR !!! 

notakaki: syukur sbb Allah tetapkn kehidupan aku mcm nie. banyak yg aku nmpk memudahkn kehidupan aku dgn masalah yg aku hadap. NIKMAT MANA LG YG HENDAK AKU DUSTAKAN....

3 comments:

  1. Yup.. no turning back..
    Move on is much better...
    Apa yang dah jadi just ambil sebagai pelajaran dalam mematangkan hidup..
    Semoga terus tabah..

    ReplyDelete
  2. hehehehe selalu mcm tu lah,, bila takda baru rasa mcm buang barang beharga,,, apa pon time to change, move on

    ReplyDelete
  3. heh!! baru nak terhegeh2 letewwwwww. tak payah layan

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...