Monday, June 08, 2015

Susu Kambing Mommylicious

Assalamualaikum

mood hari nie agk kelaut sikit. tapi takpa la kita pujuk hati taip entry baru. boleh tar tu punya pujuk hati.

cerita pasai breastfeeding nie masalah yg mula mula yg saya hadapi bila mana nk buat stok masa nk start reja susu yg keluar tu alahai nk nangis rasa. padahal kalo ank minum tu memancut keluar.

satu hari tu ada isteri kawan baik saya dok sembang pasai menyusu nie. kebetulan dia brsalin awal sebulan dr saya. plus masa awal awal tu susu dia tak de katanya. then dia pn cuba mcm mcm cara. berurut segala bagai. last sekali dia try minum Susu Kambing Mommylicious. subhanallah dia kata boleh menyusu dh skrg tambah plak dia suri rumah sepenuh masa lagi la melimpah ruah susu dia.

dia suggest kt saya suh try. mula beli sekotak sbb takut busuk tak lalu minum tp serius mmg sedap woiiii. lg sedap dr susu kambing yg femes tu. yg femes tu saya beli mmg tak lalu teruih makan. aritu beloi sbb nk tggu stok susu smpi. mmmmmmm stress minum xsedap. dh la kandungan sikit then harga plak grrrr.

Alhamdulillah smpi hari nie masih mmpu menyusu anak dgn jayanya yeyyyyyyyy. syukur Alhamdulillah.

skrg Susu Kambing nie dh ada mcm mcm perisa.

coklat
vanilla
strawberi
original


saya suka minum yg original. serius tak rugi beli.




dan sebab ia brkesan & sesuai dgn saya so saya pn nk share dgn org lain. okey utk kawan kawan yg berminat boleh Pm or MSg saya 0178355569.  yg kawan rapat tu leh pakai no satu lagi

opss lupa nk bagitau susu ni boleh minum dr kanak kanak 1 tahun smpi la warga emas. tp kawan saya bg minum masa ank dia 4 bulan yg time dia tak brp nk meriah susu tu. 






harga insyaAllah boleh kurang ckit dr hrga asal.


rasa sekali mst nk lagi weyyyyy. tak caya boleh beli paket percubaan gak. tak mahai mana cuma rm 2.50 ja. sepaket utk bancuh secawan perghhh minum panaih panaih nikmaynya tekakkkkk.

*** just nk kongsi dgn semua org. kalo rasa nk try boleh order ek. ada satu lg produk yg sangatttttttttttttt saya suka. kita review next entry okey !! khas utk penggemar kopiiiiiiiiiiii


8 comments:

  1. salam ukhwah !!! is folo di #219 na (^____^)

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...kita pon minum susu kambing...hihi...sedap!yang ni lagi menarik kan banyak perisa....


    Singgah Blogwalking....:)

    nak mudahkan kerja rumah?Jom baca ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/basic-h-membantu-memudahkan-kerja-ibu.html?showComment=1433744253588#c6972630485172196856

    ReplyDelete
  3. baru teringat!!!!!

    aritu kan ada pesan kat kak sepaket ke dua ntah tapi baru hari ni teringat lepas baca entry ni hahahahaha adehhhh

    ReplyDelete
  4. xpernah lagi try susu kambing tepung ni

    ReplyDelete
  5. hantu kopi tapi kena lupakan sbb HB tak cantik :(

    ReplyDelete
  6. susu ni kot yg k.ipar dok crita tu.dia bg ank dia minum

    ReplyDelete
  7. Assalam cik anggur,
    alhamdulillah :)
    happy BF uols

    ReplyDelete
  8. wah banyaknya perisa susu kambing ni.

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Sarang Labah Labah.....

Assalamualaikum..... Uikss..penuhnya sarang labah labah. . . Bila nak mula balik menaip ntah la. . . #moodrajinkemablilahkepadakuuuu...