Krim Herba Tropika

Assalamualaikum

kenapa baru hari nie baru teringat nk share pengalaman pakai krimnie sedangkan dah dok juai brp bulan dah. alahaiiiii.

okey. meh saya mulakn mcm mana boleh tejebak pakai krim nie.

masa saya lahirkn anak dulu, kerap jadi kt anak mcm idung trsumbat. sesekali nafas bunyi mcm berkahak. rata rata org yg bgtau kata mmg ada baby yg mcm tu sbb kononnya masa kt hospital depa sedut tak habis. misi pn ada yg bgtau gak.

yg paling tak best misi kata kalo nasib baik ilang kalo nasib tak baik jadi asma mcm anak dia. makannya saya pn punylah pulun cari minyak mcm mcm nk sapu ke anak. masa nie tgh cuti pantangkn so nk online beli barang tu agk trsekat sikit.

dok try pakai Vicks utk baby pn tak ok jugak. ok pn sekejap ja pastu bunyi balik. rasa sedih sgt tgk ank tido mcm tak selesa.

last sekali jmpa satu kedai yg juai Krim herba Tropika nie. terus beli & try pakai kt anak. Alhamdulillah syukur sangat sangat dlm masa lebih kurang 2 minggu lebih anak tido dh tak brbunyi dh.

start pd tu la saya beli banyak banyak buat stok asalknya. then kebetulan ramai kawan yg mengalami masalah mcm saya. makanya saya pn juailah.

yg bestnya bukan leh pakai ke baby ja mak mertua & ayh mertua saya pn pakai. time penguh lenguh. ayh mertua saya dulu dok batuk tak leh tido memalam skrg dh lega ckit.



utk kawan kawan yg berminat boleh la msg saya. lagi satu utk pengetahuan semua produk nie produk org ISlam kita 100 % HALAL. so rasanya tak yah ldok guan minyak tutup ijau tu yg lagi dh. biar mahai ckit asalkn kandungannya kita yakin.

harga kalo kat kedai RM 39.90 tp saya  juai hanya RM 35.00 saja.

berminat?
boleh PM ND Bussaina Enterprise @ Msg saya 017 8355569.

kawan kawan rapat yg ada no lagi satu yg peribadi tu kalo nk msg je ke no lagi satu tu ok !!!

*** sebotol nie kalo pandai pakai tahan smpi 2 bulan.

Comments

  1. Assalam cik anggur,
    waaaaaaaa
    nanti kalo nak iols sms uols naaaaaaaaa
    dah lama dengor pasai krim ni tau2

    ReplyDelete
  2. btl2...kita pkai anugerah kt ank ritu...hat minyak lelain x pkai sbb xtau kndgn dia

    ReplyDelete
  3. duk pedo pakai krim ni dekat uwais. guna bila betol2 perlu aje hihihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts