Thursday, August 28, 2014

PERJALANAN KITA # 18 MAKEUP

ASSALAMUALAIKUM 

dah masuk 9 bulan lebih dh bru teringat nk review pasai make up masa majlis aritu. hehehehe. maklum lah banyak sgt cerita pasai si kecik smpi tak teringt nk share pasai majlis aritu. igtkn dh tak dak topik nk d share tp tgk tgk balik eh ada lagi yg belum saya share.

asalnya majlis saya nk buat kenuri sebelah saya & sebelah suami. tapi ats sbb yg tak dapat nk d elakkn plus keadaan mak pulak yg tak berapa nk sihat jadi kenuri cuma buat sebelah suami sja secara besar-besaran. yg sebelah saya cuma buat kecik kecik.

utk majlis akad nikah & kenuri sebelah umah saya, adik ipar yg make up kan. dia baru brjinak-jinak nk jadi MUA. bayaran tu tak pasti berapa sebab dia make up saya free. dok godek godek cari gambar customer yg dia dh makeup tu tak jmpa pulak. nnti kalo jmpa saya update balik.

utk majlis sebelah umah suami pulak saya amik MUA CT NAZEERA TOUCH. serius mmg puas hati sgt dengan make up dia. harga pn brpatutan. dia akn ikut apa yg kita mau. mcm saya aritu mmg dh pesan awal awal masa booking. saya tak nk makeup tebal, tak nak bulu mata palsu, tak nak cukur kening. nak natural je. Alhamdulillah mmg menepati citarasa & apa yg suami pesan la. bukak apa dia tk nk la makeup berlebih lebih smpikn nmpk muka dh mcm antu kak limah plak. dh tak mcm muka bini seniri kata nya.

meh saya tayang ckit contoh customer yg penah dia makeup kan.













haaa....siap ada detail lagi no tepun segala bagai. so utk sesapa yg perlukan MUA utk majlis boleh la contact diorg dua nie. kalo yg adik ipar saya tu boleh bgtau saya nnt saya smpikn kt dia.

*** gambar seniri malu nk letak hahahahha. boleh mcm tu ~




2 comments:

  1. laa baru nak tengok gambar kawin cik anggur ihiks

    ReplyDelete
  2. Erm natural.nmpk la lagi muka sebenar pengantin

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...