MY NEW OFFICE !!!

Assalamualaikum

Alhamdulillah akhirnya bertukar tempat jugak dari opis belakang ke depan then naik ke atas. dr awal lagi mmg niat dlm hati kalo nk pindah biar naik ke opis ats. tak kisah kat mana pnjanji kt ats.

sebabnya???

masa kt belakang aritu org dok nmpk kita nie tak buat keje. bila dh dok d depan bru namapk yg keja kita nie mnggunung teramat sgt smpikn big bos panggil tu tak sekerap dulu.

kalau dulu big bos mesti panggil ngadap seminggu tu ari ari la d panggil nya. tapi sejak dok depan pintu bilik dia mmg tak panggil sgt pn. kalo panggil pn tak lama sgt jmpa dia mcm dulu. sbb dia dh tau keja apa yg d buat & tak buat. syukur.

bila dh dok depan best part tu je lah. org dh tau kita nie ngulat or tk. yg tak bestnya hadap depan pintu bilik dia sgt. Allah sapa dtg ke lalu lalang je jelas chek oiiiii. smpi kena tutup la cermin kt meja tu. kalo ikut projek bru mana boleh tutup tutup cm tu. pasrah tp dlm hati doa mintak la d ubah e tmpt lain yg lebih selesa.

ari nie 22 Ogos 2014 maka dengan rasminya pindah naik ke ats. opis baru. weeee...senanag dh hati ni tak de nk hadap pintu bilik big bos.

tp belum boleh kemas sepnuhnya sbb tempat yg nk duduk tu still ada org duduk. tak kn la nk kejam sgt mcm yg d suruh tu suh org tu pindah dok ke lain. kalo yea pn biar la org tu ready dulu kemas apa yg patot. berperikemanusiaan sikit. pikir klo kita dok tmpt dia apa kita rasa?

haaaa......



*** nampak tak betapa sepahnya meja. tak mau kemas lagi nnti 2 mggu bru kemas balik elok elok. sementara nie buat keja dgn meja brsepah dulu. nmpk mcm rajin ckit. hahaha padahal pemalas dh nie. kepala pikir nk cuti. naik turun tangga la skrg kan opis baru. semoga Allah prmudahkn jalan utk melahirkn baby nnti. training woiiiiii training !!!! kurus la pas nie

Comments

  1. ada hikmahnya kena tukar opis tu. yang penting hati senang kan ;)))))

    ReplyDelete
  2. akak pon spatutnya dok dlm lab tp bos ckp stgi dok dlm lab depa x tau kami wt keja ke dak so duduk la dlm opis.bl nk wt keja yg ada sangkut paut dgn lab ja br p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts