Tuesday, August 05, 2014

KISAH SI KECIK # UPDATE 34 MINGGU

ASSALAMUALAIKUM 

banyak sebenarnya nak d ceritakan. cuma sekarang keadaan tak mengizinkan nk duduk hadap blog taip panjang panjang.

cuma yg boleh d  simpulkan bila masuk 34 minggu nie .... makin terasa & menjadi-jadi

tido malam dah tak seindah dulu
tekak makin teruk meloya
perut makin kerap sebu
dahaga dahaga dahaga
badan terasa lemau
sakit belakang pinggang tulang peha betis tapak kaki
baby makin aktif tak tentu masa
perut mengeras senantiasa payah nk dapat duduk dgn selesa
selera makan makin berkurang 
 


*** syukur Alhamdulillah dah masuk 34 minggu bawa si kecik d dlm nie. sekejap ja rasa. tak lama lagi dh nk keluar tengok dunia. semoga Allah jaga. semoga Allah permudahkn prjalanan dia keluar nnti. nk kata tak takut bohong sgt la kan. risau apatah lagi tapi bila mengenangkan Allah ada tak mungkin Dia aniaya hamba Dia lebih dr apa yg mampu d tanggung rasa lega ckit. sejujurnya tak sabar nk tgk ank seniri walaupun takut. ank....keluar dengan mudah & selamat erk.....insyaAllah 5 minggu lagi kita jumpa !!!

3 comments:

  1. yeay xlama lagi baby nak kuar dah... jangan nakal2 yer

    ReplyDelete
  2. tak lama je lagi tu insyaAllah semuanya baik2 aje amin amin

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...