Friday, June 06, 2014

MALAS MALAS MALAS....



hari nie rasa tersangat la malas. d tambah pulak dengan tekak yg meloya. perut yg sebu. serius tak memotivasikn diri lgsg nk buat reja. pulun baca nota 5S kononnya minggu depan penceramah MPC nak mai bg talk. nk study awal la ceritanya nie. sudah nya dr pukul 9 pag smpi ke 12 tgh hari masih d page yg sama. 

persoalannya, kenapa perlu makan vitamin yg menambahkan kandungan acid dalam perut? 

jawapan : sbb nya anak kecik dlm perut memerlukan vitamin tambahan sbb mama nya mengalami masalah HB rendah.

sekian, terima kasih !!! 

*** nak balikkkkkkkkkkkkkkkkk bertammmmmmmmmmmmm !!!!! 

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 212
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hee.. jangan malas.. cubit kang.. kikikiki

    ReplyDelete
  4. owh macam tu ea vitamin perlu utk kesihatan bayi dlm kandungan.. ...jauhi sikap malas, malas2 nanti anak ikut malas jugak...

    ~PCL
    http://www.nazlee.com
    http://gelagatorang.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bertabahlah akak. mcm tue la pengorbanan seorang ibu. huuuu

    ReplyDelete
  6. Semangat!! Fuhh tiup semangat ke sana

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...