BACKGROUND BLOG

Assalamualaikum

mood agak kureng sikit hari nie. nk buat report audit utk closing meeting pn tetangguh pasai ada sorang Manager tu tak hntr hntr report dia lagi. adoiii. tak mau cakap pasai dia nntikuruih posa.

kalau perasan sejak seminggu dua nie saya asyik dok menuka background blog. mcm2 kaler dok try. d sbbkn dh terlebih boring so rajinkan diri yg tgh bebai nie google cari tutprial macam mana nk buat background blog senirik.

lepas cari puny acari, at last jmpa satu tutorial yg agk senang nk g ikut.

sapa yg rasa nk tukar background tu boleh la try.

nie link dia.

TUTORIAL BUAT BACKGROUND BLOG 

SELAMAT MENCUBA !

Comments

  1. kira pun nak tukar layout tapi belum ada mood yg betul2 stabil lagi hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts