Thursday, June 20, 2013

KESAYANGAN SAYA # part 2 SETIA MENUNGGU

ASSALAMUALAIKUM

sekarang pagi & petang ja dh ada yg setia menunggu selain dr mak.

pagi nk p reja ja nk kena dukung dukung dulu.

pastu dh bagi makan semua (makan pn kena tunggu)  baru boleh nk p reja. tu pun puas suh dia dok tepi.

org naik reta dia pn galak nk naik reta. dulu ajk jalan takmau penakot hahaha.



bila petang sampai ja tepi jalan sebelum nk bukak pintu pagar dia dh terpa mai. mintak dukung. ohoiiii sayang tggu la bagi masuk umah dulu.

dah masuk parking semua si debab nie naik reta. konon konon chekc la kan.

depan belakang depan belakang. apa ja d check nya ntah la.

mcm semalam puas menunggu dia check reta. smpi dekat sejam. ajk turun tak mau. boleh dok buat posing muka comey. last sekali amik dukung bok turun. tu pn nak naik lagi.

mmmm. petang nie kita naik lagi erk sayang !

4 comments:

  1. hehehe membelai kucing yer...

    p/s: tolong like page Queen yer.. TQ.. https://www.facebook.com/QueenTeratai.JSD

    ReplyDelete
  2. jenuh la nanti husben akak berkongsi kasih ihihi

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...