ISO CERTIFICATE

ASSALAMUALAIKUM

d petang yg redup & nyaman nie aku nk war war kan.

now d tgn aku ada 2 sijil pengiktirafan ISO

iso 9001:2008 cover utk training

ms iso iec 17025:2005 utk polymer testing lab
hasil penat lelah aku berjuang utk "sesuatu" selama hampir setahun  nie aku harap akn membuahkan hasil.

terima kasih buat MR K sbb bagi kepercayaan & sokongan kat aku utk buat semua reja nie. terima kasih jugak utk semua tunjuk ajar utk aku yg kadang2 bengap ckit bila buat reja. hahaha

terima kasih utk semua ISO team yg banyak bg sokongan & kerjasama kat aku sepanjang proses brlangsung.

and lastly to HIM .... tQ so much for everything !!!! tak dak kata-kata yg mampu aku luahkan utk dia sbb terlampau banyak sgt dr dia yg aku dapat. trmasuk gelaran aku hari ini. jadi sebagai hadiah sila belanja CHATIME

hooooooyeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments

  1. heheehe bangga jugak rasa.... hehehee

    ReplyDelete
  2. laaaa baru setel?

    by the way, hai cik farra ashnie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iso 9001 bru apply tahun nie...bulan 2 start buat yg lab tu yg lama sbb smbung reja org mmg takpaham pn kena mula balik dr 0

      Delete

Post a Comment

Popular Posts