Wednesday, December 07, 2011

PERIHAL DISEMBER 2011

ASSALAMUALAIKUM   

SALAM MAAL HIJRAH 

Arghhh...setelah sekian lama nya tak hapdate blog bru skrg sengaja mencurik masa d opis utk hapdate. Sejak dua menjak nie banyak gakla bnda yg jadik kat cik AngguR nk wat entry ssatu persatu rasanya jejari cik AngguR sangat lah pemalas hahaha. Makanya cik AngguR akn ringkaskan semuanya dlm satu entry.

1. TEMUDUGA

ALHAMDULILLAH selesai dh satu bab pasai temuduga nie. Serius best sgt2 sbb akhirnya da jugak pengalaman temuduga gov. Tempat temuduga pon senang carik haha mana tak nya koi 6 pagi dh brtolak dr umah d Iris. By de way mcm besa la kan malam sebelom p temuduga tu gak tak tenteram otak nie pasai dok pikiaQ tp bila masok ja dlm bilik temuduga tu haaaa nk gelak betoi bila yg d soalnya tu just pasai diri senirik ja. Adoiyai ...sabaQ ja la.

Cumanya hasil drpd p temuduga tu mcm mcm jugak yg cik AngguR belajaQ. Contohnya selain drpd persedian soklan2 yg si penemuduga, cara brpakaian pn kena titik berat jugak. Apa yg cik AngguR tgk ari tu mcm2 gaya ada. Yg pakai selipar, yg pakai kasut warna warni isk mcm mcm la gaya nya tu tak masuk yg rambut punk lagi tu hahhaha.  

Apapun cik AngguR dh buat yg terbaek. InsyaAllah kalo ada rezeki ada la kalo tak dak pon nnt boley cuba lagi. Yeahhh ....chaiyokkkkkkkkkkkkk !!!!

2. WAYANG 

Haa...sejak sebulan dua nie rajin betoi cik AngguR melepaskan gian nk tgk wayang. Salunya p ngan org yg tersayang lah hahah dak pon p sorang2 e2 pn secara tak d rancang. Antara wayang yg cik AngguR dh tgk dlm sebulan dua nie mcm cerita REAL STELL, TWILIGHT SAGA, OMBAK RINDU, IMMORTALS & SHARK NIGHT. Now dlm kepala otak tgh pk nk p tgk cerita HAPPY FEET plak nie alahai cute kot ~

Secara kesimpulanya dlm banyak2 cerita yg cik AngguR tgk nie paling best sekali yg buat cik AngguR nk tgk brkali2 cerita REAL STEEL & SHARK NIGHT. Yg OMBAK RINDU tu la movie yg paling tekanan sekali pasai byk sgt watak yg dia cut adoiyai serius sadis.

3. NOVEL 

Serius dr bulan lepas lgi cik AngguR dh melaburkn lebey kurang dlm rm200 utk beli novel. Alahai dh lama sgt2 cik AngguR tinggalkn dunia bac novel nie tp d sbbkn kakak cik AngguR yg promote buku dia time cik AngguR dlanda kebuhsanan masa raji aji aritu dh melekat plak dh tabiat nie. Cesssss .......sebuah novel cik AngguR ley abeskn dlm masa sehari jak. Haaa...abes ja baca terus p beli novel len. Sampaikn duet simpanan pn trguna la jugak ckit gara gara kegilaan membeli novel nie.

Utk kwn kwn cik AngguR yg bru dok bercadang nk beli novel nnty cik AngguR buat entry khas utk rekomen novel apa yg best & perlu sgt2 d beli erk.

*** pppssstttt otak tgh meloading...bukak posa nnty nk makan apa erk ....dengaQ cerita PROSPERITY BURGER dah keluaQ ..yeahhhhhhhhhhhh   




No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...