Friday, December 02, 2011

KECANTIKAN DHUHA

ASSALAMUALAIKUM

Malam nie cik AngguR nk share satu video klip doa solat sunat dhuha yg bg cik AngguR sgt2 menyentuh haty kechek cik AngguR. Serius lepas dengar satu persatu perkataan nie air mata laju la keluaQ lantas selsema dgn hebat nya .

Meh kita share sama sama erk .....“Ya Allah bahawasanya waktu duha itu waktu duhamu, kecantikan itu ialah kecantikanmu , keindahan itu keindahanmu, kekuatan itu kekuatanmu ,kekuasaan itu kekuasaanmu dan perlindungan itu perlindunganmu “. ” Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit , turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar mudahkanlah, jika haram sucikanlah. ,Jika masih jauh dekatkanlah. Berkat waktu duha, keagungan, keindahan, kekuatan dan kekuasaanmu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hambamu yang soleh” 

*** ppppssssttt...antara solat sunat yg akn d soal nnty ialah SOLAT TAHJUD, SOLAT DHUHA & SOLAT WITIR .....makanya buat la walaupn sikit tp brterusan insyaAllah !!! 
chaiyokkkkk

No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...