Wednesday, April 06, 2011

HADIAH UTK SI LELAKI

ahakz...masuk bulan APRIL MEI JUN nie boley d katakn musim seluruh rakyat jelata dunia menyambut besDay trmasuk la diri cik AngguR ini...aiyak....meningkt lagi nmpk nya usia cik AngguR tahun nie.....

its okey...apa ada pada angka...cewaahhhhh ayt pujuk haty tu beb !!! by de way ari nie cik AngguR  tak mo story abaot ( ce sebut dlm bahasa melayu tk ce sebut ce sebut......ahakz bunyi best kan kan ) ..okey cik AngguR nk cerita aBaot HADIAH.....okey utk 1st version nie cik AngguR nk tumpu pd lelaki dulu...

serius mmg payah tahap cipanzi kn kalo nk bg adiah utk lelaki.....nk muntah rasa nya kalo pikir2 adiah utk laki nie menyampah betoi !!!apa sal laki pon smbut besady kena ada adiah erk hahahahah kejam gila  cik AngguR ari nie... 

okey...korang ada idea tak nk bg apa pd lelaki.. cik AngguR puas pikiaq dh aih...so secara kesimpulan nya ari nie cik AngguR mahu share2 adiah yg cik AngguR  rasa sesuai utk d bg pd lelaki...jgn salah paham..adiah nie boley jd utk ayahanda...abg`anda...adik`anda.....kekasih`anda....walawey...berapa byk anda daaaaaa....

meh layan senerai2 yg cik AngguR pikiaq nie.... 


1. JAM TANGAN  

tetiba tingat jam tangan POLO yg kaler putih tu aiyak......nk beli la.....diskaun 50% tuuuuuuu

hehehe.... cik AngguR mmg penggila jam tangan...& sngt suka pd lelaki yg pakai jam yangan..bcoz nya lelaki yg pakai jam tangan nie membuktikn & menonjolkn sifat TEPAT PD MASA ....bg pendpt cik AngguR  la kan orang nye pendpt mana lacik AngguR  tau....tp kn salu nya laki suka jam tangan yg jenis cm mana erk????
aiyakkkkkk 


2. CINCIN 


teringin nya nk dpt cincin nikah brbatu kn buah delima nnty..waduhhhhhh sapa mau nikah ngan satu syarat  mau cincin batu delima okey busau2 munyaaaaaaaaaa...( delima original tau )

aha..nie lg satu.cik AngguR brkonan bangat dgn lelaki yg pakai cincin terutama nya kt jari tangan kiri....tak tau pasai pa...nmpk macho kowt...hahahahha tp da laki yg tak suka pakai cincin..payah betoi la !!!! 



3. MINYAK WANGI 

owh yeahhhhhhhhhh...... cik AngguR mmg penggemar pd wangi2an..bak kata pepatah kalo kita tak pakai minyak wangi tp brkawan ngan penjual minyak wangi insyaAllah pasti trbau jugak kewangian nya pd kitak tok.....walawey....minyak wangi laki nie mcm2 bau dok ada...tp cik AngguR  tak reti mahu pilih jak tok...bagaimana kah ia ya.....mahu d pilih perasa anggur kah??starbery kah.....huishh poning poning... ~  



4. KEMEJA 



ermmm...last choice dlm utakz cik AngguR....kemeja...aha...boley pakai selalu kan....ermm...tp tak reti gak ler nk pilih saiz tak knnk bawak tali tape lak ukur2 org ..hahahha 

so....apa mcm kawan..okey tak idea cik AngguR nie?????utakz cik AngguR dh blur memikirkn adiah2 yg sesuwei...korang de cadangan tak?????kalo ada plz la sahring maring ngan cik AngguR erk.... muaxxxxxxxxxxx sayang korang 

***  ppppsssttttt.....tetiba tingat lak zaman2 study kt CIASt dulu....adiah paling brmakna aku dpt mlm besday aku...d buat depan mata aku senirik tp aku tak perasan...TQ so much to her sgt2 trkesan d haty.....smpi hari nie aku masih rindu kn bulan & bintang d `langit` hostel & bilik tido aku masa time dok umah sewa...walaweyyy...romantik abehhh tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...I LUV U la bebeh ~ sayang nya now aku dah tak dapat adiah2 romantika cm tu lagik......dia dh tak ingt aku ker erk...

4 comments:

  1. Nusyaz tak pernah kasi hadiah kat laki ... hehe jadi, xtau la hadiah ape yg patut ... huhuhu

    ReplyDelete
  2. bg music box kat lelaki boleh x?hahahahaha

    ReplyDelete
  3. idati :muzik box??ahaaa....dh lama tak dpt adiah cm tu kan...boley kot tp utk lelaki yg jiwang2 ja la...bcoz laki yg jiwa kasar tak lalu nengok box2 nie kang d masuk kn dlm `big box` teruskn sayang.....

    ReplyDelete
  4. nusyaz : tu la pasal tak penah bg tu yg blurrr jek nie aiyoooo

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Sarang Labah Labah.....

Assalamualaikum..... Uikss..penuhnya sarang labah labah. . . Bila nak mula balik menaip ntah la. . . #moodrajinkemablilahkepadakuuuu...