SIAPAKAH SAYA?

ahakz...ramai org yg tak tau sapa daku yg sebenar2 nya...jeng jeng jeng...bcoz satu pon dlm post2 aku ney tak dak gambaQ muka aku haha...sorry la my dear kawan2....bukan tak mo boh tp aku rasa tak perlu la kot....

abeh nk panggey apa nya...dah tak tau nama????hahaha okey okey....sapa yg dh add fB aku tau la nk panggey apa...utk sapa2 yg tak add lagik..ermm nama apa erk nk suh panggey....

meh aku list2 kan nama2 yg ley semua2 panggey aku erkkk

NAME LIST 

sUe 
cIk sUe 
aKaK sUe 
uMi  
pu3


* pppppssssttttt...sure pelik kan napa ada org panggey aku umi & pu3...ada kisah d sebalik nama tu...nak tau??ahakz..nnt2 la aku update de story okey....nmpk nya kau ada 2 story yg aku brhutang ngan korang semua2....pasai hiking n now about my name lakz....okey chow....

Comments

Post a Comment

Popular Posts