Thursday, June 30, 2016

TAZKIRAH AGAMA # Jangan Marah

Assalamualaikum

terkedu & sebak rasa bila dengar ustaz cerita.




Allah Maha Besar.

moga aku mampu menjadi contoh yg terbaik utk anak aku.

notakaki : selalunya org tua tua kan akan larang kalo bdk bdk kacau time tgh solat. aku cukup rimas kalo org larang larang nie. bkn apa...bg aku apa la salah bdk tu. bkn dia buat apa pn. dok depan sejadah pnjat belakang sat....abeh kuat panggil mamaaaaaa mamaaaaaaa depanmuka. sedangkn Nabi pn tak pnh melarang & marah cucu panjat belakang time tgh solat apa la kita nie dok marah. biarlah...agk agk lama sgt dia dok melangut depan muka tu tk larat tggu dah ...kita berganjak la ckit. anak anak biarlah depa tgk kita buat benda yg elok elok jangan depa tgk kita buat benda yg tak elok. 

No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...