Tuesday, March 08, 2016

Baru nak rehat ....

Assalamualaikum

fuhhh leganya rasa dlm kepala otak bila dh settle satu bab yg major dlm reja. major sbb tahun nie tahun RECERTIFICATION AUDIT. banyak benda nk kena prepare. pulun buat slow slow dr bulan november lagi.

Alhamdulillah tak dak isu besaq pn yg dapat masa audit. cuma part yg maintenance tu sebab bos request nk suh bg NCR/OFI sbb boleh dikatakan tak ramai yg amik berat bnda alah nie sdgkan tu yg paling penting dlm scope ISO 9001 ktsini.

sebeolehnya nk rehat kejap dr buat rja berat otak minggu nie. selak selak balik tgk master plan perghhhh minggu depan audit 5S pulakkkkkkkk.

terpaksa la paksa diri kemas balik dokumen & segala rekod yg dh d keluarkn time audit mggu lepas.

pelan pelan kayuh nahhhh.

nota kaki : aku tak tau kenapa org takut sgt bila dgr kena audit. siap ada ygtak mau masuk audit la lari xjmpa teruih la. kenuh audiotr tggu sejam lebih. nie pengalaman pertama audit yg paling teruk. dan aku mmg cakap direct pd big bos nie audit paling teruk & aku malu sgt sbb auditor kena tggu auditee. haishhhhh....simpan utk update dlm meeting nnt. 
 




1 comment:

  1. Hahahahah standard kak. Sebab tau ada salah. Tu yg nk lari dari audit. Mcm ofis ktorg pun bila dengar je audit nak masuk kelam kabut semua benda nk betoikn bagi perfect takut kena hentam :p

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...