Tuesday, May 26, 2015

TAZKIRAH AGAMA # Dengki



Assalamualaikum

tetiba terbaca satu post dari kawan saya. Allah bergegar janutng bila baca. terkadang kita cakap tak pikir baik buruk yg akan jadi masa depan sampaikn benda tu rupanya memakan diri kita dalam diam.

moga Allah jaga.

*** bak kata suami jangan buang masa pikir hal org pikir hal seniri baru hati tenang. yup mmg betul apa dia cakap !!! makaseh suami oiiiii

3 comments:

  1. kadang kita ni main ckp ja...x pk esok2 kt sana camna...

    TQ...tolong peringat gak

    ReplyDelete
  2. Assalam cik anggur,
    tak kira la kawan ker bukan kawan
    kalo ada buat perkara tak elok dengan sapa pun, sok2 akhirat dah tentu kena hisab
    takdak satu pun boleh lepaih kan3

    ReplyDelete
  3. aah dari pening pala pk pasal orang lain. adalah baik pk masalah sendiri yang belum habis settle lagi tu. hati pun takde la terumbang ambing sgt ekekekekeke

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...