Thursday, December 18, 2014

AZAM

ASSALAMUALAIKUM

sedar tak sedar dh hampir setengah bulan lagi nk masuk tahun baru. ikut kiraan lebih kurang beberapa belas harilagi . iskk sekejap je rasa dh setahun brjalan.

sesejak ada anak nie trpikir dlm kepala nk buat bisness seniri. sebab apa?sbb nk jaga ank 24 jam kat umah. nk tgk ank membesar seniri. niat dh ada. cumanya skrg yg tak jumpa bnda yg nk d jual tu lagi.

tgh mencariidea apa yg nk d jual. mudah nk dkomer sial kan. yg pastinya bukan homemade sbb dgn keadaan skrg tak mmpu kalo nk buat bisness home made.

sesapa yg rajin baca blog nie peliss bagi idea ckit apa yg sesuai.

yg dok nmpk skrg nk jual susu kambing yg saya seniri dok minum. serius sedappppppppp. tak bau hamis. plus ada mcm mcm plak dlm susu tu.

kawan kawan yg nk order boleh msg saya bgtau. insyaAllah boleh order sekaligus. boleh bygkan betapa sedapnya susu kambing tu kalo sebulan saya boleh minum hampir 3 ke 4 kotak. saya sorang ok.





KOPI NI SAYA RASA TIME ORG JUAL TU BG SAMPLE. SATU BUNGKUS JE. PERGHHHH TERUS ORDER 2 KOTAK BULAN NIE.
SUSU KAMBING YG SAYA SELALU MINUMS KRG NIE YG KOTAK PALING ATS. MINUMAN SUNNAH YG SUPERBBBB !!! NIE FIRSTTIME MINUM SUSU KAMBING YG TAK DAK RASA YG MEMUALKN. BAU PN WANGI TK DAK NYA HAMIS2 BAU KAMBING.

kawan-kawan yg nk tumpang order  sekaki dengan saya sila inform ek !!! tak rugi mencobanya...minum sekali pasti nak lagi. MODALLLL cepat la meriah nk try meniaga nie.  

4 comments:

  1. jangan risau meniaga jer apa pun kak km akan support 200%. kalau tak ada modal buat dropship pun ok :)

    ReplyDelete
  2. Inshaallah kak...dgn niat yg baik Allah tlg...mcm kami tak pernah terpikir nak berhenti keja...dan tak pernah terpikir nak berniaga...tapiii rezeki Allah tu luas.mudah je Allah buka jalan.sampai tak sedaq dah lbh setahun jd surirumah haaa

    ReplyDelete
  3. semoga ada jalannya cik Anggur..kalau betul-betul nak berenti kerja, cuba plan betul2 lepas tu kena nekad je lah..huhi saya pun tak nekad2 lagi neh adeh

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan dan murah rezeki kak. jgn lupa simpan dua atau tiga paket kat kira. bebila senang kira pi ambik.

    **akak memang hantu susu punnnn hihihihihi :p

    ReplyDelete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...