Tuesday, May 21, 2013

KISAH IMAM # part 3 : KEMARAHAN KAMU

Assalamualaikum

tetiba teringat satu kisah d penang aritu. walaupun dh  sebulan tapi tetap berlegar dlm ingatan. first time tengok kemarahan kamu. sepanjang bersahabat tu la kali pertama kamu jadi terlalu marah. then kali kedua baru ja jadi beberapa minggu yg lepas. kat food court salah sebuah shopping complex.

ALHAMDULILLAH. 

syukur teramat sgt sbb d bagi kesempatan utk melihat kemarahan kamu. bukan apa at least saya tahu apa punca yg buat kan kamu naik angin. bagaimana utk saya tenangkan kamu seandainya kamu marah lagi.


2 comments:

  1. bila tergaduh dalam rumah tangga, jgn cepat melatah. salah sorang mesti kena bertolak ansur. kadang walau bukan salah kita tp xsalah kalau kita beralah. demi sebuah ikatan yang disayangi.

    lepas dah baik semula, terangkan kt dia kenapa dan mengapa. cuba pujuk dia cara mcm nie atau mcm tue boleh buat kita terluka kalau itu bukan salah kita.

    tapi kalau itu salah kita jangan lokek mohon maaf dan perbaikit mana yang kurang. sama2 kita belajar kak. kira pun blh bgtau ape yg dh kira lalui sepanjang setengah tahun bergelar isteri ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.......akn belajar utk menjadi lebih baik sikit demi sikit ~ tQ so much kira

      Delete

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...