KAMU YANG MENJENGKELKAN AKU


BIARLAH RAHSIA ~ SITI NURHALIZA 

ASSALAMUALAIKUM 

bila terlampau ramai sangat manusia yangsuka amik tau hal org then dok memandai-mandai tentu atur kehidupan org lain, serius rasa geram sgt sgt. 

nk amik tahu tak salah. amik la apa pn tapi tolonglah pikir sama privacy org lain. 

bila tak mau bercerita d kata sombong belagak bagai. 

bila dah bercerita dok p wat cerdik bestari jadi spy p wat spot check. 

mangkuk sudu garpu betoi la. 

tolonglah. 

buat benda yg senonoh ckit aih. dh tua buat la cara org tua. 

dok umah ngaji ka semayang ka zikir ka.

jgn dok ligan dunia sgt. 

kalau rasa nk sgt yg dunia dunia nie suh ja ank pinak kamu yg cari kan. 

mintak ja anak pinak kamu yg sediakan. 

tapi bukan pada aku. hishhh rimas. 

kalau dunia tu yg penting utk kamu silakan. aku tak pernah halang apatah lagi nk hentikan niat SUCI kamu tu. 

tp jgn igt semua org dlm dunia nie mcm kamu! 

mungkin apa yg kita carai tak sama.
 oh bukan mungkin lagi dh

mememang apa yg kita cari tak sama. 

kamu mahukan yg kaya & bergaya d dunia.

tapi akukejar kekayaan d akhirat. 

kalau tu yg kamu mahu silakan blah drpd urusan idup aku. 

aku dah cukup cukup rimas dengan kamu. 

kamu memang seorang yg sangat sangat tersangat MENJENGKELKAN aku !!! 


Comments

Popular Posts