Sunday, November 18, 2012

USAHA ASAS KEJAYAAN

ASSALAMUALAIKUM

Agak lama cik AngguR tak update blog cik Anggur nie smpi semak la. Aduii sapa mai rajin tulun kemaih sat aihhh.

Mcm yg cik Anggur bgtau tahun nie mmg tahun yg trsangat2 sibuk utk cik Anggur utk buktikn sesuatu pd beberapa org yg cik Anggur mmpu buat reja dgn baek.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah semua yg cik Anggur plan brjalan dgn lancar.

Walaupn limpahan reja koi lama koi brtambah smpi kn meja pejabat cik Anggur dh tak rupa meja lg dh punya la semak. Nak letak tangan pn tak celuih org kata.

Haaa....sebelum trlupa nk la cik Anggur ucap tahniah utk diri cik Anggur senirik sbb brjaya dptkn `RECOMANDATION ACCRIDETATION POLYMER LAB`  utk tmpt reja cik Anggur.

ya Allah leganya rasa hatinya. dh tiga tahun dok pulun akhirnya bru mggu lepas lepas second audit bru dpt recomandation tu. huishh punyalah payah tp tu la berkat reja sungguh2..pastu prtolongan kwn2 reja yg d kerah tenaga secara paksa utk membantu last2 dpt jugak.

SUJUD SYUKUR !!!!! ALLAH MAHA BESAR ~

Mggu nak mai nie plak ada pre assesment utk ISO 9001:2008 . aduii cuti pn dok pulun study QM siap wat nota kecik apa rekod yg nk kena ada nnti.

dah tak lama dh nie 22 & 23 nie depa nk mai. serabut nya dlm kepala.

owh..tetiba lapaQ eskrem plak...

jum jum ...... layannnnnnnnnnnnnn ~

serabut dak meja chek?????????

No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...