KEBERKATAN REZEKI 2012 !!!!

ASSALAMUALAIKUM 

Waaaaaa dah berabad tak update blog cik AngguR nie. Sian betoi terpinggir dek kesebokan yg melanda cik AngguR tahun nie.

Mula dr awai tahun samapia la ke tengah tahun sebok memanjang. Haaiiiyaakkk !!!

Tapi sebok sebok pon cik AngguR rasa best sangat sangat pasai nya tahun nie baru la terasa keberkatan rezeki duit gaji tu. Salu nya reja ciput sangat. Kalau nk bz pon kena tggu bulan Jun or Julai coz masa tu la bz ngan nk carik org nk mai kursus.

but tahun nie bermula dr bulan febuari cik AngguR dah dapat job baru. Apa lagi kalo tak terlibat ngan ISO 9001:2008. Haaa ..best sebab mula pada bawah. Tak mcm ISO lab tu mula tgh2 nk masuk data dlm kepala pn lambat ckit. Nie sbb mula dr awai laju ja nak paham.

Serius best sangat!!!!

Arrrghhh ...ahad nie nk p kursus kt Shah Alam. YEAHHH !!! Tempat yg terindah dalam idop cik AngguR. Hope dapat lepas kn kerinduan yg dah tahap gaban sebab lama tak jenguk Kota Anggerik tu. !!!!

Shah Alammmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!! Wait for cik AngguR !!!! 



*** pppsttt ...Buat reja kena ikhlas baru terasa keberkatan rezeki & kemudahan kerja tu 
d jalankan !!!

Comments

  1. setuju tak kira kata klu environment ok kerja pun rasa sonok jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup btul apa kira ckp apapn yg penting hati kena ikhlas bru semua keja yg kita wat tu jd mudah

      Delete

Post a Comment

Popular Posts