Monday, April 02, 2012

DEAR MY SIS ....

ASSALAMUALAIKUM 

Salam ari isnin. Pagi nie mai reja kena pakai baju reja yg baru. Siap da undang-undang  g kena pakai tudung merah ari nie. Sib  bek la dlm koleksi tudung ada beberapa helai yg kaler merah. 

N d sbbkn kan tudung merah kain pon merah tetiba dpat la satu chat dr seorang adik nie. Tersenyum plak d saat2 mengantok teramat sangat. Hahahhaa. 

Nak tau pa dia cakap kt akk dia yg tak bropa nk comey ari nie sebab muka sememeh. 

dear my sis..
if you realize, those two thing are so attractive and pleasant to be looking nice at once.. the most red are came from rose.. I mean it's color im so impressed.. huhuh such coincident ur cloth.. today, and the day/ everyday u so beautiful.. nice looking and fell cold eyes on u.. muah! <3



Alhamdulillah syukur pd Allah sbb pinjam kn nikmat g tak trnilai harga nya nie. N tQ so much utk si adik sbb ari ari dia tgk kak dia pastu bg komen hahaha smpi kak dia nie jadik kerang  busuk dah dok sengeh.

By de way d sbbkn adik nie sokmo sokmo sangat mengomen cik AngguR so terpanggey plak nk brkongsi tips ngan semua mcm mana nk bagi org sejuk mata bila tgk kita. 

Mak cik AngguR salu pesan kt cik AngguR :- 

BIARLAH RUPA KITA HUDUH TAPI PERANGAI KITA CHANTEK.  

Kalo dulu mak ck AngguR cakap mesti cik AngguR peli tp bila dah besaQ bru cik AngguR paham napa mak cik AngguR salu pesan mcm tu. Mak nak cik AngguR salu beringat kat mana pon cik AngguR p bukan semua org akn suka. 

Tak semestinya bil akita cantik semua org akn suka & tak semestinya yg berupa uduh org akn benci. As long as perangai kita comey haty kita chantek insyaAllah kita akn d senangai org lain jugak. 

Okey lagi satu tips yg cik AngguR nk share ialah selalu lah pakai wangi-wangian. Tapi jangan la pakai yg bau tu keras sgt t org pon menyampah ngan kita. Okey pakai wangian nie bukan sbb nk tarik perhatian org tapi supaya bila kit abrhadapan ngan org ramai org akn selesa ngan kita. Nie tak dah la brpeluh bau hangit plak.sure la akn muntah. Kalo boleh jugak mandi sekerap yg boleh. Jangan limit kn mandi sehari dua kali. Sebanyak yg boleh lagi bagus. Haaaa ..pastu lupa lak cik AngguR nk gtau mak cakap pakai minyak wangi nie bukan sajautk kegunaan biasa-biasa tapi dlm solat pon wajib pakai. Nak mengadap org kita boeh comey2 smart2 wangi2 kenapa tidak dgn ALLAh kit ank kedekut. 

Okeh ...sekian e2 saja celetoh pagi dr cik AngguR pagi nie. Yg man abaek2 amik la erk yg man auduh2 tu buang jauh2 dlm tong drum. HAhaha. 

*** ppppsstttt ... KEchantekan adalah HAK MILIK PINJAMAN DR ALLAH UTK SETIAP INSAN. Jadi jaga & hargailah sebaeknya.

No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Sarang Labah Labah.....

Assalamualaikum..... Uikss..penuhnya sarang labah labah. . . Bila nak mula balik menaip ntah la. . . #moodrajinkemablilahkepadakuuuu...