Wednesday, March 21, 2012

Journey Hencek Anggur and Cik Anggur



16/03/2012.. Tarikh cik anggur dipaksa oleh hencek anggur supaya ambil cuti untuk date yang tk menjadi disebabkan salah paham antara hencek n cik anggur..sekarang turn hencek anggur lak mengupdate blog nie untuk cerita perjalanan kami menuju ke suatu tempat yang sering kali hencek anggur abeskan duet bila da duet lebih..hehehe... Padang besar tak asing lagi dengan tempat dimana harga barang-barang yang dijual agak murah berbanding jualan dalam malaysia..perjalanan hencek n cik anggur mengambil masa yang agak lama untuk mendapatkan feeling yang best..bukan selalu hencek n cik anggur nak keluar sekali..maklumlah masing2 bz...haha...

7.30pg hencek anggur bertolak dari perlis menuju ke sungai petani untuk menjemput my princess cik anggur yang kononnya menunggu hencek anggur lama sebab tak menepati masa...haha...Tiba saja di s.p...nampak ja muka cik anggur asa terubat ja rindu sebulan...perhhh...lain saja cik anggur sekarang..dengan dressing dia...comey....like!!!...pukul 9 dari s.p hencek n cik anggur bertolak dari s.p menuju ke perlis dengan perot berkeroncong sebab tak sempat nk makan jauh lagi perjalanan....haha..tak pe...yang penting cik anggur da depan mata hencek anggur pun dah asa kenyang..(menipu jaa)...

Perjalanan menuju padang besar banyak pemandangan yang cantik kami lalui...contohnya tasek timang tasuh...cantik..airnya biru laut..anginya yg kencang..hahaha..menarik...Tiba saja padang besar cik anggur dah tak boleh duduk diam..mata dia dok nampak kain aladen warna merah...adoi..puas dok kawal cik anngur nie..selagi tak kering poket selagi tu lah cik anggur tak brenti joli...macam-macam yang cik anggur beli..kain,baju,tudung,keychain,makanan.um...bayak lagi la...yang buatkan hencek anggur asa heppy time tengok cik anggur makan kueteow tomyam...berselera ja dia makan..time dok shoping tk ingat nak makan...dah abes baru la nk ingat makan..barulah nak mengadu kat hencek anggur penat la kehabisan tenaga la...haha...mengada ja cik anggur nie...ehhh...terlalu detail la pulak hencek anggur crita suma nie..cukup la sampai sini saja...ada masa lagi hencek anggur update lagi ea...buybuyeeee


*** pppptsss...barang-barang di padang besar lebih murah berbanding kat tempat len d malaysia nie..peringatan..kalau ada plan nak pegi padang besar, kumpul-kumpul la duet 2 banyak-banyak ea...takot tak puas saja nak membeli sebab dah kering poket...

No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...