DUA PULUH HARI

ASSALAMUALAIKUM 

Riang ria haty manyak gumbira !!!!

Syukur ALHAMDULILLAH ..... semalam masa cik AngguR singgah balik umah Seberang Jaya nk amik barang terkebetulan plak masa tgh dok tunggu abg cik Anggur mai amik tu cik AngguR pon menyibukkan diri check peti surat. Serius mmg malas nak check pon sebenarnya tapi ntah pasai pa semalam tangan agak terlebey gatai hak hak.

Selop punya selop dalam peti tu rasa belambak gila surat surat cintan & salah dua drpd nya atas nama cik AngguR. Adeh...tengok tengok balik rupanya bil berokband MAXIS. Frust plak pasainya yea lah duit nk kena huloQ p kat MAXIS hahaha bley tara tu??

Pas tu cik AngguR pon tengok la surat yg lagik satu tu. Perghhhh ......nak tau surat apa? Serius jantung laju kot bila baca perkataan depan surat tu

URUSAN KERAJAAN 
SULIT DAN PERSENDIRIAN  

ALHAMDULILLAH !!!! Mau rasa nk melompat jugak nie !!!! Syukur sangat sangat akhirnya setelah berusaha beberapa kali dapat jugak panggilan nie...yeyyyyyyyy !!!!!

Apapun tak yah dok syok sangat bukan dapat pa pon lagi cumanya serius rasa best pasai nya setelah tolak tawaran yg first dulu ingatkn dh kena black list teruih dah ropa ropanya rezeki utk cuba mengubah nasib maseh ada walaupon tak comfirm lagi. its okey kali nie musti p punya la pasai tak mau rasa nyesal mcm dulu t kang nyesal tak sudah plak.

NEKAD NEKAD NEKAD !!

Apapn jadik kali nie musti p jugak jugak.

Doakan cik AngguR erk semoga d permudahkn segala urusan perjalanan & segala galanya.



*** pppppssssstttttttttttt....ALHAMDULILLAH SOLAT SUNAT  SYUKUR beb sampAi umah semalam !!!! insyaAllah kali nie cik AngguR akan berusaha sebaek yg mungkin moga moga rezeki kali nie berpihak pada cik AngguR..ya Allah gigil seyyy..ketaQ ponda jugak ney...ntah apa yg nk kena nnti cik AngguR pon tak tau pasai pengalaman dulu sekali masa nk masuk CIAST ja hehe serius best time tu....kali nie nk masuk tempat len plak hope suasana still sama gak kot kan...plzzz plzzz plzzz doakn cik AngguR erk !! muahhhhhhhhhhh

Comments

Popular Posts