Monday, September 26, 2011

CEPAT SEMBUH YER .....

ASSALAMUALAIKUM 

uhuk uhuk...lama betul cik AngguR tak menjenguk blog burhuk cik AngguR nie...bukan sbb malas nk bukak & update tapi byk bnda yg jadik sejak kebelakangan & kedepan nie....

benar benar teruji haty & mental betul.... 


by de way ari nie tak de apa sgt yg cik Anggur nk story sbb kepala masih serabut memikirkan mak d rumah...buat semua cik Anggur mintak tolong doakn kesehatan mak cik Anggur erk plzzzz....

dh dekat dua minggu lebey dok demm tak baek2 lagik...pas tu kepala pon sakit...ngan gastrik dia yg makin lama makin dok mai bali ya Allah....sedey haty bila tgk..... 

utk kawan2 yg dok tepun senantiasa tu tp cik AngguR tak angkat & reply msg ka pa ka...tolong la paham nahhh....tolonglah jgn dok menambahkn masalah yg sedia ada ja nie..serabut kot...kita dh la dok susah haty depa dok tmbh masalah plak...siap dok wat ayt merapu2.... 

RIMAS, LEMAS & MELUAT !!!!!!  

sekali g cik Anggur say SORRY erk...ikut suka la hampa nk kata pa pn janji cik AngguR tau la nie cik Anggur nk tumpu tgk mak cik AngguR ja... 

buat kawan2 yg memahami masalah cik AngguR..salu bagi semangat pd cik AngguR terutamanya kat AFIQ IBRAHIM . bro AHMAD SHAMMURI & tak lupa jugak pada MY BUCUK hahaha...TQ so muchhhhhhhh !! 

doa kan cik AngguR kuat & tabah erk.... 


*** ppppssstttt...sekuat & setabah mana pn seseorang tu bila brkaitan ngan mak pasti akn luruh gak kekuatan org tu kan... semoga mak cepat sembuh yer.... 


salunya tiap kali da masalah cik Anggur akan pujuk haty dengaQ lagu nie ...  
 
Harus kau percaya dengan pasti
Dunia tidak kekal abadi
Hanya menguji cekalnya hati
Sebagai khalifah yang sejati


No comments:

Post a Comment

KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...