Monday, May 09, 2016

ASMA TUNIC

Assalamualaikum











ASMA TUNIC

🔖Material : Peach Koshibo
🔖Size : S - XL
🔖Cutting : Long Blouse
🔖Zip Emas , Hujung lengan lepas 

Harga Biasa :
🐾 Cust : RM55SM RM60SS

Harga Borong :
🐾Cust : RM48SM RM53SS


________________

NotaKaki 👣 ;
-Pembelian secara borong minimum 15helai
-Pos ke 1 alamat
-Boleh campur² *Campur kod pastikan sama banyak
-Harga Termasuk Pos

Tuesday, May 03, 2016

Move On Lah Kawan....

Assalamualaikum




 

bila baca keratan chat tu teringat cerita lepas. 

bezanya cuma d mata org macam aku yg d tinggalkn. 

hakikatnya aku yg tinggalkn org. 

org yg buat taik brtimbun kat aku. 

cuma yg aku nk sampaikan ialah ......

aku  kalau dh MOVE ON tak dak kejadah nya aku teringin nk balik mcm dulu. 

setakat kawan kawan tak pa. 

kalau memula dulu boleh start dgn kawan kenapa penghujung Tak leh berbaik mcm kawan balik 

tu konsep aku. 

cara aku. 

setakat nie aku BAHAGIA

tak dak trlintas nk hegeh hegeh pada org yg penah buaT taik dlm kehidupan aku dulu. 

tak brbaloi pn kalo nk patah balik sbb kalo kata boleh patah balik pn aku tetap nk yg dok ada skrg.

kehidupan yg Allah bagi pada aku skrg jauh lebih elok dr yg aku rancang dulu.

SYUKUR !!! 

notakaki: syukur sbb Allah tetapkn kehidupan aku mcm nie. banyak yg aku nmpk memudahkn kehidupan aku dgn masalah yg aku hadap. NIKMAT MANA LG YG HENDAK AKU DUSTAKAN....

Simpan Duit RM5 & RM20

Assalamualaikum

tahun nie azamnya nk belajar simpan duit RM5 & RM20. memula takut jugak nk buat sbb dok besa simpan duit syiling ja.

Alhamdulillah la syiling syiling pn boleh dpt beratus.

makanya lepas tgk kwn kwn gosip segroup tu asyik cerita boleh simpan masuk bank 3 4 bulan sekali hasil simpnan tu, teringin l ajugak nk try.

masa mula nk start tu agk payah la sebab nk kena cari RM5 & RM20. payahny ank tukar duit dpt duit ygnk d simpan. stresss......

masuk bulan ke dua alhamdulillah kawan kwan seopis pn support. siap sggup simpan duit esoknya mai tukar dgn saya.

bila masuk bulan ke 3 4 haaa mmg dh biasa. mudah dh nk simpan duit. tp masalah baru pulak. dulu payah sgt nk dpt la nieee pntg tukar duit dpt RM5 & RM20 sedia sedia. dan disbbkn tu la setgh bulan ja alhamdulillah tabung dh penuh.

saya siap buat jadual...ada CLOSING DATE & JUMLAH SIMPANAN BULANAN.

syukur Alhamdulillah setakat ari ni brjaya simpan duit dgn istiqamah.

moga moga azam ni membuahkn hasil. cadangnya hasil simpanan tu nk melabur beli emas. simpanan utk masa depan.

doa doa kan.............



KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...