Friday, March 25, 2016

JUBAH KOSHIBO RM55 sm/RM60 ss FREE POSTAGE

Assalamualaikum semua....

dalam dok sebok sebok dekat opis sempat la curik masa barang sejenak paksa diri mula menjual balik. kali nie tambah satu lg produk jual JUBAh KOSHIBO.

jujurnya sebelum jual mmg saya akn  beli pakai dulu sbb nk tau sedap ke tak selesa ke tak kain yg mcm mana. saya tak mau la juai bnda yg saya seniri tak pakai. at least kalo saya yg guna seniri senang nk cerita kt org lain

so saya belanja sikit testimoni jubah nie ek.









 

untuk yg berminat nk beli JUBAH KOSHIBO nie boleh hubungi saya di

017 8355569 

JUBAH KOSHIBO 

Jubah Koshibo RM55 sm / RM60 ss
FREE POS

Saiz XS hingga 5XL

* potongan A cut

* material koshibo lembut
 
* tak melekat di badan

* tak jarang

* lengan getah, wudhu friendly
CANTIK, SOPAN DAN SELESA

Wassap 017 8355569 
(9 pagi - 8 mlm sahaja)

Wednesday, March 09, 2016

Selamat pagi !!!

Assalamualaikum


permulaan pagi dgn listkn tugasan sepanjang bulan nie.

tapi dh kenapa list boleh masuk smpi ke bulan ke depan depan.

fuhhhhhhhhhhhhhhh ......................

nota kaki : aku rasa dh smpi masanya aku pikir perancanganmasa depan nnti. maybe nk mula survey kursus yg aku target nk buat tu. 

Tuesday, March 08, 2016

Baru nak rehat ....

Assalamualaikum

fuhhh leganya rasa dlm kepala otak bila dh settle satu bab yg major dlm reja. major sbb tahun nie tahun RECERTIFICATION AUDIT. banyak benda nk kena prepare. pulun buat slow slow dr bulan november lagi.

Alhamdulillah tak dak isu besaq pn yg dapat masa audit. cuma part yg maintenance tu sebab bos request nk suh bg NCR/OFI sbb boleh dikatakan tak ramai yg amik berat bnda alah nie sdgkan tu yg paling penting dlm scope ISO 9001 ktsini.

sebeolehnya nk rehat kejap dr buat rja berat otak minggu nie. selak selak balik tgk master plan perghhhh minggu depan audit 5S pulakkkkkkkk.

terpaksa la paksa diri kemas balik dokumen & segala rekod yg dh d keluarkn time audit mggu lepas.

pelan pelan kayuh nahhhh.

nota kaki : aku tak tau kenapa org takut sgt bila dgr kena audit. siap ada ygtak mau masuk audit la lari xjmpa teruih la. kenuh audiotr tggu sejam lebih. nie pengalaman pertama audit yg paling teruk. dan aku mmg cakap direct pd big bos nie audit paling teruk & aku malu sgt sbb auditor kena tggu auditee. haishhhhh....simpan utk update dlm meeting nnt. 
 




KATA-KATA HIKMAH

Winter Aid For Syria 2017

Assalamualaikum . . Mohon bantuan dipanjangkan post nie utk membantu umat Islam di Syria . . detail boleh tgk di FB  TELEKUNG PROJECT...